Website

Jij verdient meer dan een standaard website.

Interesse? Neem contact met ons op

Bij Anivation Marketing houden wij persoonlijk contact. Daarom willen we graag onze diensten aan jou toelichten middels een persoonlijk gesprek. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om direct een meeting met Tim en Bryan in te plannen. Kostenloos en 100% vrijblijvend!
Plan direct een meeting


Bij Anivation Marketing zien we je website niet als zomaar een visitekaartje, maar als een uitnodiging voor je klanten om een kijkje te nemen in jouw winkel, maar dan online. Het is een plek waar je niet alleen je producten of diensten laat zien, maar waar je ook de sfeer, identiteit en kracht van je merk overbrengt. Het is jouw kans om bezoekers mee te nemen in een digitale ervaring die hen overtuigt om klant te worden. Daarom kun je bij ons kiezen uit een website of een webshop.

Maatwerk webdesign


Elke onderneming is uniek, en jouw website moet dat weerspiegelen. Bij Anivation Marketing bieden we op maat gemaakte webdesign-oplossingen die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen. We luisteren naar je wensen, begrijpen je visie en vertalen dit naar een krachtig online platform dat jouw bedrijf echt laat opvallen.

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit


Een goede website moet meer doen dan er mooi uitzien. Het moet eenvoudig te navigeren zijn, snel laden en volledig responsive zijn voor alle apparaten. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen indruk maakt, maar ook functioneel is en een naadloze gebruikerservaring biedt.

SEO en conversiegericht ontwerp


Een prachtige website heeft weinig waarde als deze niet gevonden wordt. Daarom integreren we vanaf het begin zoekmachineoptimalisatie (SEO) in ons ontwerp- en ontwikkelingsproces. Onze websites zijn gebouwd om goed te scoren in zoekmachines en zijn gericht op het omzetten van bezoekers in klanten.

Loyale ondersteuning zonder verrassingen


We begrijpen dat je bedrijf groeit en dat je website mee moet groeien. Daarom staan we altijd voor je klaar voor aanpassingen en updates. Bij Anivation Marketing sturen we niet voor elke kleine wijziging een factuur; we zijn loyaal in onze ondersteuning en zorgen ervoor dat je website altijd optimaal blijft presteren.

Volledige ondersteuning, van concept tot realisatie


Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of je huidige website wilt vernieuwen, wij staan klaar om je te ondersteunen in elke stap van het proces. We bieden volledige ondersteuning, van conceptontwikkeling tot realisatie en nazorg. Onze samenwerking eindigt niet bij de lancering; we blijven betrokken om ervoor te zorgen dat je website blijft presteren en meegaat met de laatste trends en technologieën.

Wil je weten hoelang wij doen over het bouwen van een website? Klik dan op de link.

Bekijk onze Website diensten

Al onze specialisaties

Al jouw wensen, bij ons in huis geregeld. Door ons dynamisch team kunnen we jou op ieder vlak helpen met alle wensen, van fotografie tot complexe maatwerk API koppelingen. Jij verzint het, wij maken het.

Advertising

  • SEO (search engine optimization)
  • Facebook ads
  • Google Ads

Branding

  • Logo creatie
  • Re-branding
  • Brandguide/brandbook
  • Grafisch Design

Content Creatie

  • Social media management
  • Videografie
  • Fotografie