Website laten maken

Wij hebben specialisten in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. We bieden een breed scala aan visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde weboplossingen. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een volledige maatwerkoplossing, wij zorgen ervoor dat je online aanwezigheid zowel betaalbaar als winstgevend is. Met toonaangevende technologieën zoals WordPress CMS en Elementor, gecombineerd met onze brede expertise in design en techniek, creëren we oplossingen die jouw bedrijf laten groeien.
Anivation marketing in een conversatie

Interesse? Neem contact met ons op

Bij Anivation Marketing houden wij persoonlijk contact. Daarom willen we graag onze diensten aan jou toelichten middels een persoonlijk gesprek. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om direct een meeting met Tim en Bryan in te plannen. Kostenloos en 100% vrijblijvend!
Plan direct een meeting

Een duidelijk stappenplan voor succes

Bij Anivation Marketing geloven we dat zonder een duidelijk plan geen enkele business succesvol kan zijn, en dat geldt zeker voor de online wereld. Daarom beginnen we altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en doelen. Vervolgens maken we een strategisch plan en stellen we duidelijke mijlpalen vast. Dit stappenplan zorgt ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar ook effectief bijdraagt aan jouw zakelijke doelen.

Wat heb je nodig voor een professionele website?

Een professionele website moet toegankelijk, verfrissend en vooral professioneel zijn. Om dit te bereiken, zijn er enkele essentiële elementen die niet mogen ontbreken. Denk hierbij aan hoogwaardige websitefoto’s, duidelijke teksten en een unieke huisstijl. Deze onderdelen zorgen samen voor een website die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Professionele websitefoto’s

Vertrouwen, warmte en persoonlijkheid zijn cruciaal voor een professionele website, en dat bereik je onder andere door het gebruik van hoogwaardige foto’s. Websitefoto’s kunnen je website maken of breken, dus het is belangrijk om een goede fotograaf in te schakelen. Wij hebben professionele fotografen in dienst, zodat je verzekerd bent van beelden die jouw merk optimaal presenteren. Neem contact op met onze professionele fotograaf Dion. P.S. Dion werkt altijd met een smile en houdt van een lekkere cappuccino. 😉

Sterke website teksten

Goede teksten zijn essentieel om je bezoekers aan te zetten tot actie. Dit doe je met krachtige koppen, duidelijke tekst en logische call-to-actions. Zonder deze elementen zal de bezoeker geen reden hebben om klant te worden, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wij zorgen ervoor dat jouw website gevuld is met duidelijke, aantrekkelijke teksten die jouw boodschap helder overbrengen.

Unieke huisstijl

Een consistente huisstijl is de ruggengraat van je branding. Voordat je je website laat maken, is het belangrijk om je huisstijl te bepalen, inclusief je logo, kleurkeuzes en lettertypes. Consistente communicatie bouwt vertrouwen op en voorkomt verwarring. Wij zorgen ervoor dat je huisstijl perfect aansluit bij je website, zodat alles naadloos op elkaar is afgestemd. Heb je nog geen brand guide? Wij kunnen je hiermee helpen!

Onze cases: identiteiten die wij hebben vormgegeven

Online succes bereik je niet zomaar; het is hard werken. We hebben het voorrecht gehad om samen te werken met tal van ondernemers, en we hebben hun identiteit vertaald naar succesvolle websites. Bekijk onze cases en ontdek hoe we andere bedrijven hebben geholpen om online te groeien.

Snel een website laten maken?

Bij Anivation Marketing leveren we je nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan al binnen enkele dagen live zijn. Of je nu kiest voor een eenvoudige website of een uitgebreide webshop, wij garanderen een kwalitatief hoogstaande oplossing waarmee je nog jaren vooruit kunt. We rekenen geen meerprijs voor de optimalisatie van je website voor mobiele weergave; dit is standaard inbegrepen.

Maatwerk WordPress website laten maken

WordPress is een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS waarmee je eenvoudig nieuwe content kunt beheren. Wil je bijvoorbeeld je diensten uitbreiden? Met een WordPresswebsite voeg je eenvoudig een nieuwe pagina toe en integreer je deze in het menu. Wij zorgen ervoor dat je volledige zeggenschap houdt over je website, zodat je snel kunt inspelen op nieuwe kansen.

Onze klanten

We zijn trots op de fijne klanten die we hebben mogen ondersteunen in hun digitale zichtbaarheid en online doelen. Wil je ook een website laten bouwen door Stan of Puk? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een persoonlijke offerte.

Mogen wij voor jou een toffe website maken?

Puk en Stan zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen mooi en functioneel is, maar ook winstgevend. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen!

Bekijk andere Website diensten

Anivation marketing in een conversatie

Al onze specialisaties

Al jouw wensen, bij ons in huis geregeld. Door ons dynamisch team kunnen we jou op ieder vlak helpen met alle wensen, van fotografie tot complexe maatwerk API koppelingen. Jij verzint het, wij maken het.

Advertising

  • SEO (search engine optimization)
  • Facebook ads
  • Google Ads

Branding

  • Logo creatie
  • Re-branding
  • Brandguide/brandbook
  • Grafisch Design

Content Creatie

  • Social media management
  • Videografie
  • Fotografie