Webshop

Ben je klaar om jouw online winkel te lanceren of te vernieuwen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van webshops die jouw bedrijf online laten groeien. Of je nu een eenvoudige webshop wilt of een uitgebreide maatwerkoplossing, wij zorgen ervoor dat je webshop zowel aantrekkelijk als winstgevend is.

Interesse? Neem contact met ons op

Bij Anivation Marketing houden wij persoonlijk contact. Daarom willen we graag onze diensten aan jou toelichten middels een persoonlijk gesprek. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om direct een meeting met Tim en Bryan in te plannen. Kostenloos en 100% vrijblijvend!
Plan direct een meeting

Waarom Anivation marketing?

Wij combineren onze expertise in design en techniek met toonaangevende technologieën zoals WordPress en WooCommerce. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop niet alleen mooi is, maar ook technisch optimaal functioneert. Wij creëren oplossingen die jouw bedrijf laten groeien en je klanten blij maken.

Ons stappenplan voor succes

Een succesvolle webshop begint met een duidelijk plan. We starten met het in kaart brengen van jouw wensen en doelen. Daarna maken we een strategisch plan en stellen we concrete mijlpalen vast. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop precies doet wat jij ervan verwacht en bijdraagt aan jouw zakelijke doelen.

Wat heb je nodig voor een professionele webshop?

Een webshop moet meer zijn dan alleen een online verkoopkanaal. Hier zijn de belangrijke elementen die je nodig hebt: Professionele Product foto's, Sterke product beschrijvingen en een Unieke en Aantrekkelijk Design.

Professionele product foto’s

Goede foto’s zijn cruciaal voor een webshop. Ze helpen om de kwaliteit van je producten te laten zien en overtuigen klanten om te kopen. Onze fotograaf Dion kan je helpen met prachtige product foto’s die jouw assortiment in het beste licht zetten.

Sterke product beschrijvingen

Heldere en overtuigende product beschrijvingen zijn essentieel. Wij zorgen ervoor dat de teksten niet alleen de kenmerken van je producten uitleggen, maar ook de voordelen benadrukken. Dit helpt om je bezoekers te overtuigen en zorgt voor meer verkopen.

Een uniek en aantrekkelijk design

Je webshop moet er niet alleen goed uitzien, maar ook passen bij jouw merk. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een huisstijl die jouw merk perfect weerspiegelt. Van kleuren en lettertypen tot de algehele lay-out, wij zorgen ervoor dat alles mooi en consistent is.

Snel en professioneel jouw webshop online

Bij Anivation Marketing begrijpen we dat je snel resultaat wilt. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop snel en professioneel wordt opgeleverd. Of je nu een eenvoudige webshop of een uitgebreide maatwerkoplossing wilt, wij zorgen ervoor dat jouw online winkel binnen enkele dagen live kan gaan. En geen zorgen: de webshop is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten, zonder extra kosten.

Maatwerk webshop met WooCommerce

WooCommerce is een flexibel platform dat naadloos integreert met WordPress. Dit maakt het makkelijk om producten toe te voegen, bestellingen te beheren en klantgegevens te verwerken. Wij zorgen ervoor dat jouw WooCommerce webshop gebruiksvriendelijk en precies afgestemd op jouw wensen is.

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Onze klanten vertrouwen op ons voor hoogwaardige weboplossingen en we zijn trots op de resultaten die we hebben bereikt. Wil je ook een professionele webshop laten bouwen? Vraag een gratis offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij sturen je zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.

Klaar om samen te werken?

Bij Anivation Marketing zorgen wij ervoor dat jouw webshop niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook voorbereid is op de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen!

Bekijk andere Website diensten

Al onze specialisaties

Al jouw wensen, bij ons in huis geregeld. Door ons dynamisch team kunnen we jou op ieder vlak helpen met alle wensen, van fotografie tot complexe maatwerk API koppelingen. Jij verzint het, wij maken het.

Advertising

  • SEO (search engine optimization)
  • Facebook ads
  • Google Ads

Branding

  • Logo creatie
  • Re-branding
  • Brandguide/brandbook
  • Grafisch Design

Content Creatie

  • Social media management
  • Videografie
  • Fotografie