Logo creatie

Toe aan een nieuw fris logo? Het ontwerpen van een logo is een cruciale stap voor je bedrijf. Een logo geeft je onderneming een unieke identiteit, zorgt voor herkenbaarheid en vormt een belangrijk onderdeel van je website design. Bij Anivation Marketing zorgen we ervoor dat je logo niet alleen schittert op je website, maar ook perfect inzetbaar is op diverse kanalen zoals social media. Een goed logo is de finishing touch van een nieuwe website. Zorg ervoor dat bezoekers je nooit meer vergeten met een krachtig, professioneel logo ontworpen door ons webdesign bureau.

Interesse? Neem contact met ons op

Bij Anivation Marketing houden wij persoonlijk contact. Daarom willen we graag onze diensten aan jou toelichten middels een persoonlijk gesprek. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om direct een meeting met Tim en Bryan in te plannen. Kostenloos en 100% vrijblijvend!
Plan direct een meeting

Logo toelichting

Een krachtig logo blijft hangen! Grote merken zoals Apple en Coca-Cola hebben vaak genoeg aan hun bedrijfsnaam. Maar voor kleinere bedrijven, die nog niet zo bekend zijn, kan een korte toelichting essentieel zijn. Een logo payoff – een trefwoord of korte slagzin – helpt direct duidelijk te maken wat je doet. Denk aan hoe "Anivation Marketing" meteen helder maakt welke diensten we bieden.

De visuele uitstraling van je logo is van groot belang, maar je moet ook rekening houden met gangbare normen. Websites hebben vaak een witte of zwarte achtergrond. Zorg ervoor dat je logo goed matcht met deze achtergronden, vooral als je van plan bent te adverteren via platforms zoals Google Ads of samen te werken met affiliates.

Logo laten aanpassen

Wil je je logo later wijzigen? Dan is het essentieel dat je de vectorbestanden bezit. Deze bestanden zorgen ervoor dat je eenvoudig aanpassingen kunt laten maken zonder kwaliteitsverlies. Bij Anivation Marketing krijg je altijd de benodigde vectorbestanden geleverd bij je logo ontwerp.

Het kan verleidelijk zijn om vrienden en familie om feedback te vragen, maar wees voorzichtig. Je logo moet vooral resoneren met je doelgroep, niet met je persoonlijke kring. Vraag feedback van mensen die representatief zijn voor je doelgroep en vertrouwen hebben in het oordeel van ervaren professionals.

Iconen en elementen

Hoewel sommige designers een logo voorzien van een icoon dat de dienst weerspiegelt, zoals een vis voor een visrestaurant, is dit niet altijd nodig of origineel. Vaak is een woordmerk zonder extra elementen krachtiger. Mocht je toch een element willen toevoegen, houd het dan simpel en beperk je tot één iconisch beeld.

Het kiezen van een logo font

Het lettertype in je logo moet de uitstraling van je bedrijf versterken. Een ervaren designer kan je helpen bij het kiezen van het juiste font dat bij je merk past. Bij Anivation Marketing adviseren we altijd een leesbaar en passend lettertype dat niet ten koste gaat van de duidelijkheid van je merknaam.

Trendy logo’s kunnen aantrekkelijk lijken, maar je bedrijf is gebouwd voor de lange termijn. Vermijd hypes die je over een paar jaar kunnen dwingen om opnieuw te rebranden. Kies voor een tijdloos design dat de branding waarde van je logo behoudt.

Een logo moet een bepaald gevoel oproepen en de juiste uitstraling hebben. Een accountant wil bijvoorbeeld professioneel en zakelijk overkomen, terwijl een sportschool een sportieve uitstraling zoekt. Bij Anivation Marketing zorgen we ervoor dat de uitstraling van je logo perfect aansluit bij de business waarin je actief bent. We werken nauw met je samen om het gevoel en de sfeer van je bedrijf te vertalen naar een krachtig logo.

Hulp nodig bij logo ontwikkeling?

Anivation Marketing staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het ontwikkelen van een logo dat perfect aansluit bij jouw merk. Neem contact met Lievay op om de mogelijkheden te bespreken en laat je merk schitteren met een uniek, opvallend logo!

Logo-animatie voor extra impact

Wil je je logo tot leven brengen? Bij Anivation Marketing bieden we ook professionele logo-animatie aan. Een geanimeerd logo voegt dynamiek toe aan je merk en trekt extra aandacht op je website, social media of in video’s. Of je nu een subtiele beweging wilt of een complexe animatie, wij zorgen ervoor dat je logo nog meer impact maakt!

Bekijk andere Branding diensten

Al onze specialisaties

Al jouw wensen, bij ons in huis geregeld. Door ons dynamisch team kunnen we jou op ieder vlak helpen met alle wensen, van fotografie tot complexe maatwerk API koppelingen. Jij verzint het, wij maken het.

Advertising

  • SEO (search engine optimization)
  • Facebook ads
  • Google Ads

Website

  • Webshop
  • Website laten maken

Content Creatie

  • Social media management
  • Videografie
  • Fotografie